Searching...
07 March 2011

Το γκλουόνιο Δ ζωγραφίζει τα quarks... και όχι μόνο!

"Γκλουόνιο Δ"??


Ωραίο νικ. Γιατί δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα?? 
Τώρα εδώ που τα λέμε πολλά δεν είχα σκεφτεί νωρίτερα που αν τα είχα... θα είχα γλιτώσει πολλά και διάφορα μπερδέματα. Αλλά ok... γηράσκω (oh yes!! η κρίση ηλικίας δε μου κατσικώθηκε ακόμη!!) αεί διδασκόμενη. Τέλος καλό όλα καλά.


Πάμε παρακάτω.


Ως νεοέλληνες που σέβονται τους εαυτούς τους, καρναβαλίσαμε κι εμείς.. (κε)χαριτωμένοι και χαρωποί. Διότι τι είναι η ζωή??... ατμός!! (που έλεγε γνωστός ηθοποιός σε γνωστή ταινία... που δε θυμάμαι ούτε την ταινία ούτε τον ηθοποιό).


Πήρε λοιπόν Σάββατο απόγευμα το Γκλουόνιο Δ δύο πινελάκια (λεπτό και παχύ) και βάλθηκε να πειραματίζεται σε εικαστικές παρεμβάσεις επί των προσώπων των μικρών του quarks.


Τι πάει να πει "χαθήκανε οι καμβάδες"??
Μάλιστα χαθήκανε. Φανταστήκατε δηλαδή πως υπάρχει περίπτωση, μεσούσης οικονομικής κρίσης, να επιβιώσει στο νησί κατάστημα με είδη ζωγραφικής?? Όχι, γιατί αν το φανταστήκατε να σας στείλω αναλυτική έκθεση με την κοινωνικο-οικονομική κατάσταση των νήσων της περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου (Δεν το φανταστήκατε, ναι??).


Εν πάει περιπτώσει και να μην είχαν χαθεί οι καμβάδες, εγώ ήθελα να ζωγραφίσω τα quarks!! Δηλαδή αυτοί που κάνουν face-painting είναι καλύτεροι από μένα??


Πάμε παρακάτω.


Αφού ο πειραματισμός Νο.1 είχε αίσια κατάληξη, αποφασίστηκε ομόφωνα και με δημοκρατικές διαδικασίες από την quarks-ο-οικογένεια, να ζωγραφιστούμε για το καρναβάλι της Κυριακής (καθότι όλα τα είχαμε, το καρναβάλι μας έλειπε να συμπληρώσουμε!).


Συνεπώς:


Κυριακή μεσημέρι πήρα τα δύο (γνωστά πλέον) πινέλα και τις μπογιές μου και ιδού!


Μελίνα
Ευανθία
Αλίκη
Α.



Κλασική θεματική αναπαράσταση κλόουν. Το μαλλί φυσικό και ουδόλως περούκα. Καπελάκι κόκκινο με αστεράκια, μάτι τσακίρικο καστανοπράσινο. Το μοντέλο φοράει κραγιόν "κόκκινο της φωτιάς" της εταιρίας Marie Curiestein!







Eίναι γάτα, είναι γάτα το παιδί χωρίς γραβάτα! Και ναι, μου μοιάζει!! Τόσο κόπο έκανα, να μη μου μοιάσει κι εμένα ένα παιδί??
Το μοντέλο φοράει τη σκιά ματιών "μαύρος πάνθηρας" της εταιρίας Μax Plancktor!





Eλαφρύ μακιγιάζ, κατάλληλο για πρωινές καρναβαλικές εκδηλώσεις και για πιτσιρίκια που τρίβουν μουτράκια με τα χεράκια. Το μοντέλο φοράει το μαύρο eye-liner της σειράς "baby-line", από την εταιρία Alberta Einsteinicci.







Eναλλακτική ιμπρεσιονιστική-φλοράλ παραλλαγή κλόουν. Η βαθυγάλαζη σκιά τονίζει παρεμβατικά το χρώμα των ματιών. Το μοντέλο-φίλη-εθελόντρια καμβάς φοράει το υποαλλεργικό φον ντε τεν "νούφαρο" από την εταιρία Feynmanique.

...τι??
Βλέπετε τέσσερα παιδιά?? Αχ... ναι, ξεχάστηκα. Βάψαμε και τη φίλη μας καλέ, υπάρχει πρόβλημα??


Πάμε παρακάτω.


Μόλις το Γκλουόνιο Δ τελείωσε το... μακιγιάζ των μοντέλων, το Γκλουόνιο Α (βλέπε συνδιαχειριστή ιστολογίου) ανέλαβε τη μεταφορά τους στην περιοχή που θα ελάμβανε χώρα η παρέλαση των καρναβαλιστών.


Το Γκλουόνιο Δ μπογιαντίστηκε αρκούντως για την περίσταση, άρπαξε τη φωτογραφική μηχανή και ξεχύθηκε στους δρόμους να απαθανατίσει τα γεγονότα της ημέρας.


Πάντως περάσαμε καλά...




...έως πάρα πολύ καλά...




Σας ευχόμαστε λοιπόν οικογενειακώς (τουτέστιν ολόκληρο το πρωτόνιο μετά κυρκονίων και γκλουονίων), να είστε καλά, να περνάτε καλά και καλή σαρακοστή!!
Share This To :

0 σχόλια:

Post a Comment

 
Back to top!