Searching...
12 March 2012

Γεννημένοι αθλητές...!!!!


   Ντιν νταν! Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι... ώρα για κρεβατομουρμούρα. Ξεκινάω... (Ωχ!)
   Δεν ξέρω αν και πόσοι από εμάς το έχουμε αντιληφθεί, αλλά ζούμε καταστάσεις έξαλλες!! Στο κόκκινο. Είμαστε η αποθέωση των extreme sports... η χαρά των fitness centers... και δεν θέλω αντιρρήσεις.
   Όχι? Πώς όχι δηλαδή? Ας πάρουμε τα πράγματα απ' την αρχή και θα δείτε πόσο τυχεροί είμαστε που μπορούμε να κρατάμε την αδρεναλίνη μας σε τέτοια δυσθεώρητα ύψη.

   -Ο Γιωργάκης έφυγε... τι ωραία...! Ασφαλείς πηγές αναφέρουν ότι θα κάνει «τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες» με ποδήλατο.
   -Ωραία? Θα ΄θελες... με διάδοχο τον Μπένυ? Ε, ναι, ο Μπένυ στην ηγεσία της πατρίδος με την συμφωνία του ... σύμπαντος κόσμου... και μετά εντατικών προπονήσεων της μασέλας του... τέτοια συγκίνηση πώς να την αντέξει κανείς??
   -Ο Σαμαράς απ' την άλλη επιδίδεται σε εντατικές προπονήσεις επί της δοκού ισορροπίας... ο βασιλιάς της πιρουέτας... η Νάντια Κομανέτσι της Ελληνικής πολιτικής σκηνής... Ο επόμενος ηγέτης είναι αψηλός, ευθυτενής και fit όπως και ο προκάτοχός του (σωθήκαμε!!!)
   -Η Παπαρήγα προπονεί την αθλητική ομάδα του ΠΑΜΕ για την επόμενη αθλητική διοργάνωση «τρέξε κι εσύ για την Ελλάδα, μπορείς», με πληρη εξάρτηση... Σημειώνονται διαρροές... «χαλβά...δων»... αλλά η Αλέκα δε μασάει... (Έλα Αλέκο???)
   -Και ενώ ο άξιος διάδοχος του Νίκου Ξανθόπουλου, εντός κι εκτός σκηνής, Π. Καμμένος κάνει μετά μανίας pushups ώστε να δυναμώσει τους βραχιόνιους μύες και να σηκώσει υπερήφανα το λάβαρο της επανάστασης και πορεύεται «μ' ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό» περί πρωτιάς στις επερχόμενες εκλογές...
   -Ο «άμεμπτος» υπερασπιστής του λαού, το αμόλυντο golden boy των media, Γ. Τράγκας, διοργανώνει με επιτυχία αγώνες γιαουρτοβολίας, με ευγενικούς χορηγούς Δελτα, ΑΓΝΟ, ΜΕΒΓΑΛ, ΦΑΓΕ.
   -Κι εν τέλει, επειδή ο Γιωργάκης βρε σεις, δίκιο είχε που φώναζε λεφτά υπάρχουν, αλλά δεν σας το λένε τα μεγάλα συμφέροντα γιατί το αμάχονται το παιδί... κι επειδή τα λεφτά αυτά τι να τα κάνουμε δεν ξέρουμε, συγκεντρωνόμαστε άδοντας και χορεύοντας (φτου κι απ' την αρχή) στον σημαντικότερο, σπουδαιότερο, επιφανέστερο, αξιολογότερο, αποδοτικότερο, ποιοτικότερο κλπ. κλπ. κλπ. θεσμό που γέννησε ποτέ ανθρώπου νους: την EUROVISION. Κι εφόσον οι πάντα ευαίσθητοι κυβερνώντες κρατούν σεμνή και συνετή στάση περί της διαχείρισης των οικονομικών αυτής της χώρας, η αποστολή δεν θα χρηματοδοτηθεί, οπότε οι εκπρόσωποί μας στο εξωτερικό, θα τρέξουν από την Αθήνα προς το Αζερμπαϊτζάν, ακριβώς όπως ο Φόρεστ Γκαμπ!!
   -Στην τελετή έναρξης και λήξης της eurovision-ο-δρομίας, αντιπρόσωποι των Ελληνικών μονοπωλίων, σε συνεργασία με εξέχοντες παραγωγούς, θα διοργανώσουν το «κίνημα του αγγουριού», στο οποίο θα πωλούνται αγγούρια Καλυβιώτικα προς €0,10 το μέτρο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στην «προβοκατόρικη δράση» των πατατοπαραγωγών του Νευροκοπίου.

Βρε είμαστε γεννημένοι αθλητές εν τέλει... και δεν το ξέραμε!!!
Share This To :

0 σχόλια:

Post a Comment

 
Back to top!